Haluaisitko demon?

Maintain Continuity

Ennakoi ja estä toimintahäiriöt

Ennakoi ja estä toimintahäiriöt hero image

Nykyaikaisen toimitusketjun jatkuvuus

Kun ulkoinen riski uhkaa toimintaasi ja toimitusketjuasi, mitä enemmän sinulla on aikaa ennakoida uhka, sitä enemmän sinulla on vaihtoehtoja tehdä suunnitelmia häiriön lieventämiseksi tai jopa välttämiseksi. Vaikka kaikkia tapahtumia ei voida välttää, kehittynyt suunnittelu voi auttaa palauttamaan nopeammin normaalin toiminnan.

Kriisitilanteiden hallinta, critical event management, ei ole enää yrityksille vain mukava lisäominaisuus. Ajantasaisen arvioinnin ja operatiivisen toiminnan mahdollistaminen on nykymaailmassa pakollista. Yrityksillä on oltava integroitu kuva ulkoisista uhista ja tapahtumista sekä tiedot organisaation työntekijöistä, omaisuudesta ja toimitusreiteistä sekä muista asiaankuuluvista tiedoista.

Varmista toimintaperiaatteiden jatkuvuus vähentämällä riskejä

Parempi tilannetietous

“Visuaalinen komentokeskusratkaisu Visual Command Center lisää GSOC-yksikköjen turvallisuuden uskottavuutta koko liiketoiminnan kehittämissuunnitelmassa. Tiimimme ja sen yleiskäsitys toimintaympäristöstämme ovat välttämättömiä toimintojemme jatkuvuuden sekä työntekijöidemme ja omaisuutemme turvallisuuden takaamiseksi”, 

— Bob Bernazal, turvallisuuspäällikkö, National Oilwell Varco

Lue esimerkkitapaus

Paranna tehokkuutta ja näkyvyyttä

Everbridgen visuaalisessa komentokeskusratkaisussa Visual Command Center, Microsoftin maailmanlaajuiset turvallisuuskeskukset yhdistävät 60 yhteydetöntä järjestelmää ja tietolähdettä yhdeksi interaktiiviseksi alustaksi, joka tarjoaa välittömän pääsyn kriittisiin tietoihin, joita tarvitaan riskien arvioimiseen ja toimiin.

Optimoi toimitusketjun hallinta

On mahdotonta poistaa kokonaan toimitusketjusta aiheutuvaa riskiä. Organisaatiot voivat kuitenkin ryhtyä toimiin riskien minimoimiseksi ja jopa poistaa riskitapahtumien vaikutukset huolellisella suunnittelulla, työkaluilla ja prosesseilla, jolloin riskit voidaan ennakoida ja niitä voidaan hallita tehokkaammin.

Reagoi ennakoivasti logistiikkaviiveisiin

Maailman kymmenen parhaimman kuljetus- ja logistiikkaratkaisujen tarjoajan joukkoon kuuluvassa yhtiössä toimitusketjun käyttäjät joutuivat manuaalisesti tarkistamaan useita eri sivustoja määrittääkseen, aiheuttivatko rajanylityksen odotusajat viiveitä asiakastoimituksiin. Palveluntarjoajalla on 50 000 asiakasta yli 30 maassa ja 1 500 toimipistettä. Siirtymällä toimitusketjuriskien hallinnassa yhden alustan ratkaisuun he pystyivät automatisoimaan viivehälytykset ja näkemään ne reaaliajassa yhdessä ja samassa ohjauspaneelissa.

Everbridgen Critical Event Management järjestelmän hyödyt

 • Hanki yleinen kuva toiminnasta

  Saat tietää välittömästi, mihin operatiiviseen omaisuuteen riskitapahtumat vaikuttavat

 • Parempi tilannetietous

  Lyhennä uhan vaikutusten arviointiin kuluvaa aikaa

 • Koordinoitu reagointi

  Automatisoi ja standardoi reagointitoimia

 • Liiketoiminnan jatkuvuuden säilyttäminen

  Ole ennakoivampi – toteuta suunnitelmia vaikutusten lieventämiseksi tai vaiheresurssien palauttamiseksi nopeammin

 • Palaudu nopeammin häiriöiden jälkeen

  Nopeuta toimintaa paikantamalla tärkeimmät resurssit ja ilmoittamalla sidosryhmille

 • Vältä toimitusketjun häiriöt

  Minimoi riskit ja mahdollisesti vältä ne jopa kokonaan ennakoivilla toimenpiteillä