Haluaisitko demon?

Tarkkaile uhkia ja automatisoi tapahtumaprosessisi

Ratkaisut

Ratkaisut hero image

Arviointi. Paikannus. Toiminta. Analysointi.

Ohjelmistomme automatisoi keskeiset vaiheet kriisitilanteeseen reagoimiseksi.

Se yhdistää kolmannen osapuolen ja sisäisten lähteiden uhkatiedot, jotta asiakkaat voivat arvioida riskejä ja paikantaa riskialttiit ihmiset ja omaisuuden sekä henkilöt, joiden on reagoitava tapahtuneeseen.

Tämän jälkeen se antaa asiakkaille mahdollisuuden toimia suorittamalla ennalta määritettyjä prosesseja sen mukaisesti, mikä on uhan tyyppi, kenelle siitä on ilmoitettava ja miten, millainen viestin on oltava ja kenelle ongelma eskaloidaan, jos vastaanottaja ei ole tavoitettavissa.

Tämän jälkeen alustamme lähettää ilmoituksia ja ohjeita tekstin, äänen tai sähköpostin kautta – yli 100 eri tavalla – tarvittaessa 15 eri kielellä, järjestää yhteydenpitoa varten konferenssilinjat ja analysoi paluuviestit.

Näiden vaiheiden automatisoiminen mahdollistaa niiden suorittamisen nopeasti, luotettavasti ja oikeassa mittakaavassa, kun minuutitkin ovat tärkeitä.

Kriisi- ja hätätilanteiden hallintaratkaisut

Näin autamme sinua

Kriisitilanteita tapahtuu päivittäin. Tällaisia ovat muun muassa vakavat sääolosuhteet, työpaikkaväkivalta, terrorismi, IT- ja sähkökatkokset, ympäristöpäästöt, kriittiset laitehäiriöt ja sosiaalisen median hyökkäykset. Ne uhkaavat turvallisuutta ja tuotemerkkien mainetta, keskeyttävät toimintaketjuja ja häiritsevät toimintaa.

Organisaatiot luottavat Everbridgeen

  • Neljä kymmenestä suurimmasta sairausvakuutusyhtiöstä

  • Yli 1 000 sairaalaa

  • Yhdeksän kymmenestä suurimmasta investo-intipankista

  • 25 vilkkainta lentokenttää

  • 30 % FTSE 100 -yhtiöistä

  • Kuusi kymmenestä suurimmasta maailman-laajuisesta auto-valmistajasta