Haluaisitko demon?

Everbridge

Historia

Historia hero image

Sitoudumme pitämään ihmiset turvassa ja liiketoiminnan rullaamassa. Nopeammin.

Everbridge perustettiin vuonna 2002 syyskuun 11. päivän terroritekojen jälkimainingeissa. Yhtiömme pyrkimyksenä on pitää ihmiset turvassa kriisitilanteissa.

Ajan myötä olemme merkittävästi laajentaneet kykyämme vastata asiakkaan tarpeisiin, ja nykyisin Everbridgen kriisi- ja hätätilanteiden hallinta-alustamme  Critical Event Management platform auttaa organisaatioita hallitsemaan kriisitilanteen koko elinkaarta: 

  • Riskien arvioiminen ja omaisuuden ja ihmisten kannalta olennaisten riskien määrittäminen
  • Liikkuvien ja matkustavien työntekijöiden paikantaminen sekä sellaisten pelastustyöntekijöiden paikantaminen, jotka ovat lähellä riskialuetta tai matkalla sinne,
  • Toimiminen automatisoimalla vakiotoimintamenetelmät kriisivalmiuden käynnistämiseksi ja hallitsemiseksi ja
  • Suorituskyvyn analysoiminen tunnistamalla pullonkaulat ja reagoimisen parantaminen myöhemmissä tilanteissa.

Autamme asiakkaitamme suojelemaan yli 500 miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti. Lisäksi parannamme monien maailman johtavien yritysten toiminnan joustavuutta.

Everbridge’s Critical Event Management ratkaisumme, ovat yli 4 000 organisaation käytössä. Ne auttavat pitämään ihmiset turvassa ja vähentävät häiriöitä erilaisissa kriisitilanteissa. Tällaisia kriisitilanteita ovat muun muassa vakavat sääolosuhteet, työpaikkaväkivalta, terrorismi, IT- ja sähkökatkokset, ympäristöpäästöt, tuotemerkkikohtaiset hyökkäykset sosiaalisessa mediassa, tuotteiden takaisinvedot ja lääketieteelliset hätätilanteet.

Everbridgen Critical Event Managementin avulla asiakkaamme voivat:

  • vähentää uhkien tunnistamiseen kuluvaa aikaa, tunnistaa vaarassa olevan omaisuuden ja ihmiset sekä aloittaa toimenpiteet
  • suorittaa ennakoivia toimia, kuten ihmisten uudelleensijoittaminen tai toimitusketjujen säätäminen niin, että voidaan välttää turvallisuusriskit tai tuotannon/palvelun häiriöt
  • Ehkäisemään siiloutumista ja takaamaan yhteneväisen toimintaympäristön
  • nopeuttaa päätöksentekoa pitämällä kaikki sidosryhmät ajan tasalla.

Tänään on kuin mikä tahansa muukin päivä. Kunnes ei olekaan.

Everbridgen kriisi- ja hätätilanteiden hallinta-alusta Critical Event Management pitää ihmiset turvassa ja liiketoiminnan rullaamassa.